PRO POHODU TĚLA I DUŠE - masáže - cvičení na vibrační plošině - potravní doplňky - poradenská činnost (EAV) + kvantový rezonanční analyzátor


Nízkokalorické jídlo v úpravě bez lepku.

09.07.2012 20:03

Jak se vaří nízkokalorické jídlo? Základ jsou vždy čerstvé suroviny, které se bez konzervačních směsí, rychlo solí a dalších tuků vaří v konvektomatu, kde se maso při 300 stC uzavře a dále se vaří v páře. To doma s běžným kuchyňským vybavením nezvládneme. Omáčky jsou zahuštěné bezlepkovou moukou, t.j. kukuřičnou či rýžovou. Jak lepek škodí zdraví se můžete dovědět na https://www.cbmenu.cz/news/zdrava-strava/ a proč všichni, kterým záleží na postavě a výkonosti přechází na bezlepkovou stravu i když nemají zdravotní problém. U každého jídla jsou uvedeny kalorické hodnoty. Vřele vám mohu doporučit KROTITEL TUKU - FIT MENU kde 2 porce 610g mají pouze 960kJ, nebo vinikající KUŘECÍ PO ZAHRADNICKU.  Více na www.cbmenu.cz

—————

Zpět